The Fire Station is a cutting-edge warehouse and workshop facility.

A large expansive space which gives us the scope to design, build and store bespoke creative and tech.

For YouTube we designed and built a unique stage backdrop, alongside an interactive DJ booth which was built out of tubes, plexiglass and a network of programmable LED lights.

Recent builds for Spotify have included a 3D object wall montage where hundreds of everyday objects were sprayed, mounted to panels and then brought to life with intricate projection mapping techniques.

We also built a fully immersive LED programmable stage back-drop which could create a variety of moods and tempos.

From complex front signage to conference booths and touch screen housing - our team of designers, carpenters and technicians are on hand to assist at The Fire Station.